ZAMÓW TELEFONICZNIE +48 536 231 764 (Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 15:00)
Fermentowany czerwony ryż - Monakolina K 500mg 60 kap.
PurelineSubstancja ta jest popularna zwłaszcza w krajach azjatyckich, a w ostatnich latach cieszy się popularnością na całym świecie.
Ekstrakt ze sfermentowanego czerwonego ryżu posiada unikalną zawartość dobroczynnej monakoliny K. Powstaje ona naturalnie w procesie fermentacji ryżu, w którym wykorzystywane są specjalne drożdże szczepu Monascus purpureus. To one nadają ryżowi czerwony kolor, a także wzbogacają go w składniki biologicznie aktywne, takie jak przeciwutleniacze czy wspomniana monakolina K.
Substancja ta jest popularna zwłaszcza w krajach azjatyckich, a w ostatnich latach cieszy się popularnością na całym świecie.
Składniki aktywne | Zawartość w 1 kapsułce | *RWS |
---|---|---|
Fermentowany czerwony ryż (Monascus purpureus) - w tym: monakolina K (4%) Inulina |
250 mg 2,9 mg 250 mg |
- - - |
Składniki: |
Ekstrakt z czerwonego fermentowanego ryżu(Monascus purpureus), inulina, otoczka kapsułki: żelatyna. |
|
Zalecane spożycie: |
Spożywać 1 kapsułkę raz dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. |
|
Postać: |
kapsułki |
|
Zawartość opakowania: |
60 kapsułek |
|
Masa netto: |
36 g |
|
Warunki przechowywania: |
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci. |
|
Ostrzeżenia: |
Produkt polecany dla osób dorosłych. Kobiety w ciąży i karmiące piersią przed zastosowaniem produktu powinny zasięgną porady lekarskiej; Nie spożywać w przypadku uczulenia na składniki suplementu diety; Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia; Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety; Zróżnicowany sposób odżywiania i zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. |
Oceń Komentarze (0)