Lapacho kora krojona 200g
Lapacho kora krojona 200g

Lapacho kora krojona 200g

Lapacho kora krojona 200g to tradycyjna herbata Inków z kory drzewa Tabebuia ochracea (lapacho). Znana z właściwości wspomagających zdrowie, jest stosowana w leczeniu cukrzycy, zapalenia stawów i wrzodów żołądka. Ponadto ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze. Aby przygotować napar, należy gotować 1 łyżeczkę kory w 250 ml wody przez 10-15 minut, a następnie spożywać 2 razy dziennie. Produkt należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.

39,00 zł
Brutto

 

Lapacho kora krojona 200g

Lapacho (Pau d'Arco), znane jako "Herbata Inków", to zioło pochodzące z kory drzewa Tabebuia ochracea. Tradycyjnie stosowane przez Indian peruwiańskich, lapacho jest cenione za swoje właściwości wspomagające zdrowie i witalność. Używane w leczeniu różnych schorzeń, takich jak cukrzyca, zapalenie stawów oraz wrzody żołądka, a także ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze.

Właściwości:

  • Wspomaga witalność i zdrowie.
  • Może pomóc w leczeniu cukrzycy, zapalenia stawów oraz wrzodów żołądka.
  • Posiada właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybicze.

Składniki:

  • Kora z drzewa lapacho (Tabebuia ochracea).

Sposób spożycia:

  • 1 łyżeczka (1 g) kory zalać 250 ml wody.
  • Gotować przez 10-15 minut, następnie ostudzić przez 15 minut.
  • Odcedzić wywar i wypić. Spożywać 2 razy dziennie.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.
1000 Przedmioty
No reviews
Product added to compare.

Nasza strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.